Izlaz Lučko u Hrvatskoj, na autocesti A1 jedan je od većih izlaza. Promet na Lučkom može biti jako gust sa zadržavanjem i čekanjem na naplatnim postajama. Pogledajte stanje na ovom izlazu sa A1.

Izlaz Lučko

Tuesday, September 5th 2023

Izlaz A1 - Lučko

Na izlazu Lučko moguće su kolone i čekanja na naplatnim stanicama. Svakako pogledajte web kamere na Lučkom, da bi na vrijeme saznali kakvo stanje u prometu možete očekivati. Pored toga, uz pomoć web kamera lako možete provjeriti i vremenske uvjete.

HAK kamere - A1 Lučko

Lokacija naplatnih postaja Lučko na Google mapi.

Na donjoj Google mapi označene su napltne postaje Lučko na A1. Možete provjeriti stanje u prometu i pogledati web kamere koje je postavio HAK.

Informacije o izlazu

Adresa: 10251, Hrvatski Leskovac, Hrvatska
Telefon broj: +385 1 6515 298

HAK kamere - Izlaz Lučko na A1

HAK kamere snimaju izalz Lučko. S obzirom da je Lučko jedan od najprometnijih izlaza na A1, postoji veći broj HAK kamera koje snimaju naplatne postaje. Lako možete provjeriti kolike su gužve, i općenito stanje u prometu na ovom dijelu A1.

HAK kamera Lučko - Karlovac
HAK kamera Lučko
HAK kamera Lučko
HAK kamera Lučko - A1 / A6 / Zagreb
HAK kamera Lučko - Zagreb / A1 / A6
HAK kamera Lučko - naplatne postaje
HAK kamera Lučko - smjer Zagreb

HAK kamere Lučko snimaju 24 sata na dan. Po potrebi možete osvježiti stranicu da bi dobili što svježiji prikaz. Kamere pružaju potrebne informacije, i na taj način u realnom vremenu lako možete provjeriti kolike su gužve na naplatnim postajama. Saznajte iz prve ruke koliko se čeka na naplatnim postajama Lučko.

Pogledajte HAK kamere i saznajte koliko se čeka na naplatnim postajama Lučko. Pored toga, ovdje možete saznati adresu, i broj telefona za ovaj izlaz.