Izlaz Bosiljevo jedan je od manjih izlaza na autocesti A1 u Hrvatskoj. Ipak, radi se o jako pozatom čvoru A1-A6 autocesta, i zato promet može biti gust. Promet na izlazu Bosiljevo možete pratiti putem kamera koje je postavio HAK. Zbog mogućih gužvi, svakako predlažemo da provjerite stanje u prometu.

Izlaz Bosiljevo

Tuesday, September 5th 2023

Izlaz A1 - Bosiljevo

Ne samo da je riječ o izlazu, Bosiljevo je i glavni čvor na autocesti A1, ako se krećete iz pravca Split prema Zagrebu. Na ovom čvoru birate pravac prema Rijeci. Pogledajte web kamere na čvoru Bosiljevo, i na vrijeme saznajte kakvo je stanje u prometu, kolike su gužve i kako se spremiti za putovanje.

HAK kamere - A1 Bosiljevo

Lokacija naplatnih postaja Bosiljevo na Google mapi.

Na donjoj Google mapi označene su napltne postaje Bosiljevo na A1. Možete provjeriti stanje u prometu i pogledati web kamere koje je postavio HAK.

NP Bosiljevo 1

Informacije o izlazu

Adresa: 47251, Fučkovac, Hrvatska

HAK kamere - Čvor Bosiljevo na A1-A6

HAK kamere snimaju čvor Bosiljevo, izlaz prema A6 Rijeka. S obzirom da je Bosiljevo jedan od najvećih čvorova na A1, moguće je očekivati gužve. Pogledajte HAK kamere koje snimaju ovaj čvor na A1-A6. Lako možete provjeriti kolike su gužve, i općenito stanje u prometu na ovom dijelu autoceste A1.

Ispod vidite snimku HAK kamere na poziciji Bosiljevo II.

HAK kamere Bosiljevo snimaju 24 sata na dan. Za najnoviji prikaz možete osvježiti stranicu. Kamere pružaju potrebne informacije, i na taj način u realnom vremenu lako možete provjeriti kolike su gužve na ovom čvoru. Saznajte iz prve ruke koliko se čeka na čvoru Bosiljevo.

Gore smo postavili i Google kartu na kojoj se vidi točna pozicija naplatne postaje Bosiljevo 1. HAK kamera postavljena je na sami čvor Bosiljevo, gdje se uključujete na A6 u pravcu Rijeka.