Granični prijelaz Slavonski Brod nalazi se u istoimenom gradu u Hrvatskoj. Ako putujete iz Hrvatske u BiH, preko Savskog mosta (rijeke Save) ulazite u Bosnu i Hrecegovinu u Bosanski Brod. Na prijelazu važe pravila Granice Schengena.

GP Slavonski Brod

Tuesday, September 5th 2023

Prijelaz: Republika Hrvatska - Bosna i Hercegovina

Na granični prijelaz Slavonski Brod dolazite državnom cestom 53. Nakon šro prođete kontrolni pregled, nastavljate putovati preko Savskog mosta prema BiH, točnije ulazite u Bosanski Brod. GP Slavonski Brod veći je međunarodni prijelaz, i nije neobično da se stvaraju gužve na granici. Kada ste ušli u BiH, putem M14.1 možete ići u grad Derventa (desno), ili lijevo prema Modriči. U nastavku ćemo pokazati i mapu, za lakše snalaženje.

GP Slavonski Brod - Informacije

Lokacija graničnog prijelaza na Google mapi.

Na karti je označen GP Slavonski Brod. U nastavku ćemo napisati osnovne informacije, i pružiti kamere koje snimaju granični prijelaz. Za više detalja otvorite mapu u novom prozoru.

Informacije o prijelazu

 • Kontakt
  • Carinska Uprava
   • Prelazak granice

    Granična policija Brodsko-posavska
    Telefon broj: 035/211-270
    Fax broj: 035/211-271
    Adresa (Postaja Granične Policije): Marina Getaldića 50
    Email: pgp.slavonski.brod[at]mup.hr
    Oznaka: GP Slavonski Brod
    Radno vrijeme prelaska: Granični Prijelaz Slavonski Brod radi 24 sata

    WEB kamere GP Slavonski Brod

    U nastavku donosimo dvije web kamere koje prate ulaz i izlaz na GP Slavonski Brod. Preporučujemo da provjerite stanje na granici i moguće gužve. Prije nego krenete na putovanje, pripremite se da put bude što ugodniji. HAK kamere gledaju ulaz u Hrvatsku, kao i ulaz u Bosnu i Hercegovinu.

    HAK kamera - GP Slavonski Brod (Izlaz)

    Kamera na GP Slavonski Brod snima 24 sata na dan. Kamere daju potrebne podatke, tako da možete u realnom vremenu provjeriti kolike su gužve na granici i koliko dugo se čeka prelazak granice.

    HAK kamera - GP Slavonski Brod (Ulaz)

    Prelaskom granice prolazite Doboj - Zenica - Sarajevo - Mostar, odakle možete ući u Hrvatsku na Metković ili neki drugi granični prijelaz.